Napkelet Állatorvosi Rendelő Napkelet Állatorvosi RendelőNapkelet Állatorvosi RendelőNapkelet Állatorvosi Rendelő


Napkelet Állatorvosi Rendelő

A csapat

ORVOSOK

dr. Bőr Tamás     Klinikus kisállatgyógyász szakállatorvos

                            Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület tagja                   

dr. Bőr TamásKözel két éves dániai szakmai gyakorlat után a sors 1990-ben tette lehetővé számomra, hogy magánpraxist nyithassak a XVII. kerületben.
1997-2000 között a társállatok betegségeinek alaposabb tanulmányozásáért kisállat gyógyász szakállatorvosi diplomát szereztem az Állatorvos Tudományi Egyetemen. A Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület tagja vagyok.

A kezdetektől fogva kisállatokkal foglalkozom. Miután a praxis jelentős részét a kutyák és macskák gyógyítása teszi ki, ebben tettem szert a legnagyobb tapasztalatra. Ennek ellenére a többi kisállattal kapcsolatban is igyekszem mind szélesebb tájékozottságra szert tenni.
A gyógyászatnak minden ága érdekel. Mindennapi munkám során a diagnosztikai munkára nagy hangsúlyt fektetek, hiszen ez az alapja a helyes gyógykezelésnek. A mai napig minden új esetet kihívásnak tekintek, és igyekszem mindig napra kész tudással, a szakmai ajánlások szem előtt tartásával és megfelelő empátiával megközelíteni a problémát.

Szabad időmet túlnyomórészt a család tölti ki, gyakorta választjuk a városi nyüzsgéstől távoli természetjárást, síelést.

dr. Jakabos Gergely    Klinikus kisállatgyógyász szakállatorvos

dr. Jakabos Gergely1993-ban diplomáztam Budapesten. Azóta a kisállat-praxisban dolgozom. 1997-ben csatlakoztam a Napkelet Állatorvosi Rendelő csapatához.
A szerteágazó feladatok közül tulajdonképpen bármelyikben otthon érzem magam, a műszeres diagnosztika, belgyógyászat és sebészet a szívem csücske. Több mint két évtizedes tapasztalatom a kisállat-gyógyászatban nem jelenti azt, hogy mindent tudok, igyekszem tudásomat folyamatosan bővíteni. Konferenciákon, szakkönyvekből és az internet segítségével megpróbálom követni a szakma hazai és nemzetközi fejlődését. 2013-ban Klinikus kisállatgyógyász szakállatorvosi diplomát szereztem.

Kevés szabadidőmet lehetőleg a szabadban töltöm, kirándulással, kertészkedéssel, kerékpározással. Rendszeresen sportolok, kedvenc sporttevékenységem az úszás, vizilabdázás és a vitorlázás.

 

 

dr. Fridél Zoltán     Állatorvos

Édesanyám révén –aki humán orvosként dolgozott- már kiskoromban is nagy érdeklődést mutattam a gyógyítás iránt, de az állatokat mindig is közelebb éreztem magamhoz, ezért választottam az állatorvosi hívatást.
A Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karát 2011-ben végeztem el. Diplomám megszerzése után vidéken helyezkedtem el kisállat-praxisban. A Napkelet Állatorvosi Rendelő csapatához 2014 augusztusában csatlakoztam. Nagyon örülök, hogy egy ilyen jól felkészült, fiatalos társaság tagja lehetek. Hivatásomon belül sok minden érdekel: otthon érzem magam mind a belgyógyászat, mind a lágysebészeti műtétek területén, de a már megszerzett tudás nem elég, folyamatosan keresem a lehetőségeket a továbbképzésre. 
A munka után igyekszem minél több időt tölteni a szabadban. Szeretek túrázni, utazgatni, emellett amatőr szinten basszusgitározom és Paca nevű cicámat igyekszem ránevelni a helyes macska etikettre.

 

dr. Nyáry Daniella      Állatorvos

Kisiskolás korom óta szerettem volna állatorvos lenni, ez az álmom 2015-ben, a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán teljesült is.  Tanulmányaim közben tudományos munkában is részt vettem, témámmal országos tudományos versenyen első helyezést értem el.  Az egyetem alatt igyekeztem minél több helyen eltölteni gyakorlataimat, így sokféle tapasztalatot szereztem. Végzésem után rögtön a Napkelet Állatorvosi Rendelő csapatánál helyezkedtem el. A belgyógyászat mellett a laboratóriumi diagnosztika és bőrgyógyászat érdekel leginkább. 

Szabadidőmben szeretek túrázni, olvasni és jókat enni. Két macskám van, Harley és Daeny.  

 

 

dr.Tóth Evelin állatorvos

Már általános iskolás koromban is kedvenc tárgyam volt a biológia, majd gimnáziumban döntöttem el végleg, hogy állatorvosként szeretném kamatoztatni az állatok iránti szeretetemet. Az egyetemi éveim alatt sok időt töltöttem a sünök és élősködőik tanulmányozásával. Diplomámat 2016-ban vehettem kézhez a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán, majd a következő éveket egy vidèki kisállat-gyógyászattal foglalkozó rendelőben töltöttem. 2018. májusában csatlakoztam a Napkelet Állatorvosi Rendelő lelkes csapatához. Fő érdeklődési területeimen, a kutya-és macska belgyógyászatban és az egzotikus állatok gyógyászatában szereztem eddig tapasztalatot. Mivel igen közel állnak hozzám az aprò rágcsálók és hüllők is, célom, hogy széles körben űzhessem ellátásukat.

Szabadidőmben szívesen sportolok, lelkes teniszrajongó vagyok, mindennapjaimat egy spicc és cica színesíti.

 

 

Asszisztensek

 

Szirtes Évi

 

2018 óta vagyok a Napkelet Rendelő csapatának tagja. Mindig is imádtam az állatokat, 2007-től közel 10 évig nehéz sorsú kutyákat rehabilitáltam. Megfordultam a vendéglátásban és az íróasztal mögött is, de a szívem visszahúzott a négylábúakhoz. Nagy öröm számomra, hogy a munkámban is azt csinálhatom, ami a hobbim. Szabadidőmben szívesen kirándulok, fotózok. Otthoni kedvencként nyulaim és kutyáim vannak. Várom a kedves gazdikat kedvenceikkel a rendelőnk állatpatika és felszerelés üzletében!

 

 

 

 

 

 

Hardi Dominika

Az állatok iránti szeretetem már gyerekkoromban elkezdődött, és az óta is tart. Jómagam is egy örökbefogadott kutya boldog tulajdonosa vagyok.

2019. februárja óta vagyok a Napkelet Rendelő csapatának tagja. Célom, hogy segítsem kollégáim munkáját. Sok állat kezelésében és műtéti ellátásában közreműködtem, utóbbi áll hozzám talán legközelebb a munkámon belül. Fontos számomra, hogy a nálunk kezelt állatok biztonságban érezzék magukat, és a megfelelő odafigyelést kapják, így tudásomat konferenciákon és továbbképzéseken igyekszem bővíteni.

 

 

 

 

 

 

Bakos Betti

Kislány korom óta imádom az állatokat. Már iskola mellett is kutyákkal foglalkoztam, jelenleg több állat boldog tulajdonosa vagyok. Vannak kutyáim, mentett nyulaim, patkányaim és egy teknősöm. Számomra nincs különbség az állatok között, mindet egyformán szeretem. 2019. decembere óta vagyok a Napkelet Rendelő tagja. Szívügyem az állatok jólléte, igyekszem legjobb tudásom szerint segíteni. Nincs annál jobb érzés, mikor látni egy állaton, hogy jobban van, meggyógyul, és a gazdi is boldog. Hiszen ezért dolgozunk.

Partnereink:
Magyar Kisállat Ortopédia Egyesület    Royal Canin   Napkelet Állatorvosi Rendelő  Napkelet Állatorvosi Rendelő    Napkelet Állatorvosi Rendelő